Chci pomoci, když nakupuji na e-shopech

Nakupujete na e-shopech? Chcete podpořit zajímavé projekty středočeské Diakonie?
Zajděte před každým nákupem na portál www.givt.cz - část peněz z Vaší útraty pak bude darována nám! A Vás to nestojí ani korunu navíc! Peníze věnují e-shopy.

Jak na to?

1. Zajděte na stránky GIVT.
  2. Na úvodní stránce zvolte e-shop, kde budete chtít nakupovat.
  3. Do rámečku „Přispívám na“ vepište Diakonie ČCE – středisko Střední Čechy. Pokud napíšete pouze „Střední Čechy“, tak nás to taky najde :-)
  4. Klikněte na „Zahájit nákup“.
  5. Zobrazí se pole „Momentálně nejste přihlášen(a)“, chcete-li pokračovat anonymně, klikněte na políčko „zde“. Jestliže Vám anonymní způsob nevyhovuje a chcete mít o svých nákupech přes GIVT přehled, můžete se zaregistrovat.
  6. V e-shopu nakupujte, jak jste zvyklí.
  7. Při příštím nákupu nezapomeňte opět zajít nejprve na GIVT.

A na co nyní vybíráme? Na terapeutické panenky!

Nyní svými nákupy přes portál GIVT můžete pomoci lidem trpícím Alzheimerovou chorobou či jiným typem demence, o které pečujeme v Domovech rodinného typu v Opolanech a Pátku u Poděbrad. Pro tyto klienty bychom velice rádi zakoupili speciální terapeutické panenky.

Panenky nejsou v tomto případě hračkami, ale opravdovými terapeutickými pomůckami. Svými rozměry i hmotností připomínají skutečné děti. Pomocí vzpomínkové terapie (reminiscence) se klienti vracejí do produktivního období života - do doby, kdy se cítili potřební a milovaní. Pozitivní pocity ze vzpomínkové terapie se pak přenášejí i do reálného života.

Za Vaši pomoc předem mnohokrát děkujeme!