V Čáslavi se tančilo ve prospěch Diakonie

30. ledna 2017

V pátek 27. 1. hostil nově zrekonstruovaný hotel Grand již třináctý ročník Dobročinného plesu Diakonie. Výtěžek této oblíbené akce poputuje i tentokrát na podporu mladých lidí s mentálním a kombinovaným postižením, kteří využívají služeb Diakonie v Čáslavi.

V Čáslavi se tančilo ve prospěch Diakonie
30. ledna 2017 - V Čáslavi se tančilo ve prospěch Diakonie

Pro návštěvníky byl kromě skvělého hudebního doprovodu skupiny Jel-band připraven i program v podobě předtančení a tanečního překvapení „Boney M jsou zpět“ v podání čáslavských klientů. Díky nevázanému hippie stylu a čiré radosti všech zúčastněných sklidilo vystoupení u obecenstva obrovský úspěch. Jen samotné fotografování hlavních protagonistů zabralo několik desítek minut.

Samozřejmě nechyběla ani bohatá „Štěstěna“ – novinka letošního plesu, jež kromě 270 výher nabízela i sérii citátů a „hlášek“ určených k pobavení těch, kteří zrovna neměli šťastnou ruku.

Naše poděkování patří všem sponzorům, podporovatelům, báječné kapele Jel-band pod vedením Vladimíra Jelínka, která tradičně zahrála bez nároku na honorář, dobrovolnicím Erice Jelínkové a Radce Pospíšilové, jež nám už dlouhá léta pomáhají s organizací celého plesu, našim úžasným klientům a všem návštěvníkům, kteří je přišli podpořit. Těšíme se zase příští rok, tentokrát trochu netradičně již 12. ledna 2018.