Služby pro osoby s mentálním a kombinovaným postižením a s poruchami autistického spektra

I. Služby prevence

Sociálně terapeutické dílny - služba pro osoby se sníženou soběstačností, které se z důvodu svého postižení nemohou dlouhodobě uplatnit na otevřeném ani chráněném trhu práce a ocitly v nepříznivé sociální situaci vyžadující přiměřenou míru podpory a pomoci při začleňování do běžného života a při ochraně před negativními důsledky možného sociálního vyloučení.
Službu poskytujeme na pracovištích v Čáslavi, Kolíně a Kutné Hoře.

II. Služby péče

Denní stacionář - služba pro osoby se sníženou soběstačností, které z důvodu svého postižení nemohou samostatně pobývat ve svém domácím prostředí a ocitly se v nepříznivé sociální situaci vyžadující vyšší míru podpory a pravidelnou individuální pomoc jiné fyzické osoby.
Službu poskytujeme na pracovišti v Čáslavi

Domov pro osoby se zdravotním postižením - služba pro osoby s těžším handicapem, které potřebují vysokou míru individuální podpory a pravidelnou pomoc v běžných úkonech během celého dne z důvodu snížení až ztráty soběstačnosti, a tuto pomoc není možné zajistit v domácím prostředí. Službu poskytujeme na pracovišti v Čáslavi